Quiz Contest

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 11 August 2020 – Win Gifts

Here is the 5 Answers Of Flipkart Daily Trivia Quiz Contest. Just Participate & Get a Chance To Win Exciting Prizes Daily.

Flipkart Daily Trivia Quiz, Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers 11 August 2020, Win Exciting Prize Gifts Today: Hello Friend, Flipkart Daily Trivia Quiz is Live now with lots of exciting prizes. So, Now you can participate on today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Contest & get a chance to win exciting loot prizes.

Btw, Daily Trivia is a general knowledge based quiz contest hosted by flipkart. There flipkart asks a total of 5 questions and you have to choose the right answer from the given options.

Read Also: Jennifer Garner and Bradley Cooper Enjoy a Romantic Day in Malibu Beach

Below We have listed all correct Answers of the 5 quiz questions. Before moving to answer part you must know how to participate on flipkart Daily Trivia The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday quiz contest. If you don’t know just do the step by step process written below.

How To Participate on Flipkart Daily Trivia Quiz Contest?

  1. It is an app based quiz contest. So, before participating in the quiz contest, you have to install Flipkart app from google play store or Apple App Store.
  2. Therefore, Just open the app & sign in on your account.
  3. Then Tap on “Game” Tab in the app and find Daily Trivia Quiz Banner.
  4. After clicking the quiz contest, there will be total of 5 questions
  5. Now, choose the correct answers on your app which are given below
  6. That’s all.. Now you have successfully participated on Flipkart quiz contest… Just wait for the announcement of Flipkart quiz winners (* Join our Telegram Group to get updated for the latest quiz contest & other deal offer. Cheers!)

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Exciting Prize Gifts Daily (11 August, 2020)

Question 1: What Two Roles Does Varun Dhawan Play In The 2017 Film Judwaa 2?

Read Also:  Amazon Pay Quiz Answers Today - Play & Win Rs. 50,000

Answer 1: Raja And Prem

Question 2: The Director Of The Bahubali Series Has NOT Directed Which Of These Films?

Answer 2: Arjun Reddy

Question 3: For Which Radio Channel Does ‘Sulu’ Host A Show In The Film Tumhari Sulu?

Answer 3: Radio Wow

Question 4: Which Of These Was Based On Chetan Bhagat’s First Novel?

Answer 4: 3 Idiots

Question 5: Which 1963 Film Was The First Under The Merchant Ivory Productions Banner?

Answer 5: The Householder

Read Also: Microsoft Paid $13.7 Million for Hunting bugs

Old Daily Trivia Question Answers

9th August Quiz Question Answers

Question 1: Which Of These Is A Square Area Within The Infield Of A Baseball Field?

Answer 1: Diamond

Question 2: The Davis Cup Is A Trophy Associated With Which Sport?

Answer 2: Tennis

Question 3: Who Is The First Cricketer To Be Selected For Australia With No First – Class Experience?

Answer 3: David Warner

Question 4: The Clothing Brand Lacoste Was Founded By A Professional Player Of Which Sport?

Answer 4: Tennis

Question 5: The Contemporary Sport Of Ice Hockey Was Developed In Which Country?

Answer 5: Canada

8th August Quiz Question Answers

Question 1: Who Plays The Role Of Katrina, Based On Sangeeta Bijlani, In The Film Azhar?

Answer 1: Nargis Fakhri

Question 2: The 2000 Film Refugee Takes Place In Which Geographical Feature Of India?

Answer 2: Rann Of Kutch

Question 3: About Which Musician Has Kalpana Lajmi Written The Book ‘As I Knew Him’ ?

Answer 3: Bhupen Hazarika

Question 4: In DC Films Was A Part Of Mision : The Actor Who Plays Impossible – Fallout.

Answer 4: Superman

Question 5: Who Was The First Musician To Be Awarded The Bharat Ratna?

Answer 5: M . S . Subbulakshmi

7th August Quiz Question Answers

Question 1: Directed By Tinnu Anand , Which Of These Is A 1981 Film Starring Amitabh Bachchan?

Answer 1: Kaalia

Question 2: Which Nickname Is Common To Garry Kasparov , Nathan Lyon And Paul Gascoigne?

Answer 2: Gazza

Question 3: Thomas Odoyo, Maurice Odumbe And Aasif Karim Are All Former Cricket Captains Of _____________

Read Also:  Amazon Intel Quiz Answers - Play & Win Rs.10000

Answer 3: Kenya

Question 4: Which Of These Is Owned By The Business Group That Owns Britannia Industries?

Answer 4: Bombay Dyeing

Question 5: Which former model and actress memoir is entitled ‘Anusual’?

Answer 5: Anu Aggarwal

6th August Quiz Question Answers

Question 1: Who Among These Footballers Is A FIFA World Cup Winner?

Answer 1: Paul Pogba

Question 2: Who Is The Only Sportsperson From Free India To Win Two Individual Olympic Medals?

Answer 2: Sushil Kumar

Question 3: The 2019 FIBA Basketball World Cup Was Hosted By Which Asian Country?

Answer 3: China

Question 4: First Held In 1973, The Ocean Race Involves The Racing Of?

Answer 4: Yachts

Question 5: In Baseball, Two Teams Of How Many Players Compete Against Each Other?

Answer 5: Ten

5th August Quiz Question Answers

Question 1: Rohit Shetty Made His Directorial Debut With Which 2003 Film Starring Ajay Devgn?

Answer 1: Zameen

Question 2: Which Actor Is Common To The Films Rang De Basanti, Guru And 3 Idiots?

Answer 2: R. Madhavan

Question 3: The Lead Actress Of Which Film Is A Part Of Bigg Boss Season 13?

Answer 3: Kaho Naa Pyaar Hai

Question 4: SRK Received The Highest Civilian Honor Of Which Of These Countries In 2014?

Answer 4: France

Question 5: Which Actor Featured In The Doordarshan Serial “Gul Gulshan Gulfaam” As A Child Actor?

Answer 5: Kunal Khemu

Older Quiz Answers (4 August 2020)

Question 1: If It Is Gup Chup In Odisha, What Is It In Madhya Pradesh?

Answer 1: Fulki

Question 2: Built In 2018, The World’s Largest Bird Sculpture Is Located In Chadayamangalam In

Answer 2: Kerala

Question 3: Which Explorer Is Recognized As The First Person To Reach Both The Poles?

Answer 3: Ronald Amundse

Question 4: Which Country Has The Most Number Of UNESCO World Heritage Sites In Asia?

Answer 4: China

Question 5: Which Footballer Appeared As Himself In The Film ‘XXx: Return Of Xander Cage?

Read Also:  The Amazon Blog Day One Quiz Answers - Play & Win Rs.20,000

Answer 5: Neymar Jr

Participate on Other Flipkart Quiz Contests

You can also participate on other quiz contests that are mentioned below,

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Details:

Prize Gifts:Exciting Gifts, Gems & Vouchers
Daily Trivia Quiz Contest Time:Daily 1st August To 31st August 2020
Total Questions:5
Winners1
Winners List Declaration:After 15 Days

Daily Trivia Quiz Contest Winners Announcement & Terms And Condition:

  1. This Contest Will Commence On 11 August 2020 From 00:00:01 A.M. (IST) To 11 August 2020 11:59:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Flipkart.com App (“Flipkart App”).
  3. However, Once You Have Signed-In To The Flipkart.com App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.
  4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled To a Lucky Draw Which Will Be Carried Out Among Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.
  5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 (one) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Exciting Prizes, Gems, & Gifts Voucher (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
  7. You Can Participate In The Contest Only Once During The Contest Period.
  8. However, Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these Terms & Co.

Hope you’ve participated On Flipkart Daily Trivia Quiz Contest & if you’re lucky then you’ll Win Exciting prizes, Gems & Gifts Vouchers. However, if you want to get daily quiz contest answer, updates and other flipkart deal offers then join our Telegram group and get all updates make money amazon & flipkart topics & other deals.

Btw, if you need anything to assist regarding flipkart Daily Trivia quiz answers for 11th August, 2020, feel free to comment below. Have a good day buddy 🙂

Shreya Sharma

Hey this is Shreya From ShoppersVila News. I'm a content creator belongs from Ranchi, India. For more info contact me [email protected]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button