Quiz Contest

Flipkart Fake Or Not Fake Contest Quiz Answers 11 August 2020

Here is the 5 Answers Of Flipkart Fake or Not Quiz Contest. Just Participate & Get a Chance To Win Exciting Prizes Daily.

Flipkart Fake Or Not Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz Contest Answers 11 August 2020, Win Exciting Prizes Today: Hello Friend, Flipkart Fake Or Not Quiz is Live now with lots of exciting prizes. So, Now you can participate on today’s Flipkart Fake Or Not Quiz Contest & get a chance to win exciting loot prizes.

Btw, Fake or not is a fact based quiz contest hosted by flipkart. There flipkart asks a total of 5 questions and you have only 2 options to choose from. Participants can answer either Fake or Not Fake by selecting the options.

Read Also: Microsoft Paid $13.7 Million for Hunting bugs

Below We have listed all correct Answers of the 5 quiz questions. Before moving to answer part you must know how to participate on flipkart fake or not The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday quiz contest. If you don’t know just do the step by step process written below.

How To Participate on Flipkart Fake or Not Quiz Contest?

  1. It is an app based quiz contest. So, before participating in the quiz contest, you have to install Flipkart app from google play store or Apple App Store.
  2. Therefore, Just open the app & sign in on your account.
  3. Then Tap on “Game” Tab in the app and find Fake or Not Quiz Banner.
  4. After clicking the quiz contest, there will be total of 5 questions
  5. Now, choose the correct answers on your app which are given below
  6. That’s all.. Now you have successfully participated on Flipkart quiz contest… Just wait for the announcement of Flipkart quiz winners (* Join our Telegram Group to get updated for the latest quiz contest & other deal offer. Cheers!)

Flipkart Fake or Not Quiz Answers – Win Exciting Prizes Daily (11 August, 2020)

Question 1: Madhuri Dixit biopic is in works

Read Also:  Amazon OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G

Answer 1: Fake

Question 2: Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Answer 2: Not Fake

Question 3: Yahoo refused to buy google in 1998 ?

Answer 3: Not Fake

Question 4: Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Answer 4: Fake

Question 5: The longest runnung ad campaign is of Amul ?

Answer 5: Not Fake

Read Also: Jennifer Garner and Bradley Cooper Enjoy a Romantic Day in Malibu Beach

Old Questions of Fake or Not Fake Contest

9th August, 2020 Quiz Question Answers

Question 1: The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin

Answer 1: Fake

Question 2: A bill was presented in the Lok Sabha that children abusing parents will be jailed

Answer 2: Not Fake

Question 3: A truck crashed into a helicopter in Punjab ?

Answer 3: Fake

Question 4: A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy ?

Answer 4: Not Fake

Question 5: A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus ?

Answer 5: Not Fake

8th August, 2020 Quiz Question Answers

Question 1: The slogan “Quit India” was suggested by Gandhiji in Congress session of 1942

Answer 1: Fake

Question 2: Jio offers free charge to celebrate Mukesh ambani becoming 6th richest person in the world?

Answer 2: Fake

Question 3: The Nijam of hyderabad was the World’s richest man in 1937

Read Also:  Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G

Answer 3: Not Fake

Question 4: Google Image search was invented because of Jennifer Lopez’s dress

Answer 4: Not Fake

Question 5: Tiger has always been India’s national animal

Answer 5: Fake

7th August, 2020 Quiz Question Answers

Question 1: Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century

Answer 1: Not Fake

Question 2: RBI has released notes of new denominations

Answer 2: Fake

Question 3: A women with 4 legs existed

Answer 3: Not Fake

Question 4: USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests

Answer 4: Fake

Question 5: Both male and female elephants found in India have tusks

Answer 5: Fake

6th August, 2020 Quiz Question Answers

Question 1: India Was The First Asian Country To Have A Nuclear Reactor

Answer 1: Not Fake

Question 2: Germany Asks 4000 People To Attend Concert As A Coronavirus Experiment

Answer 2: Not Fake

Question 3: The Mughals Introduced The Currency Of Rupee In India

Answer 3: Fake

Question 4: Shankar Mahadevan Sang Breathlese’in One Breath

Answer 4: Fake

Question 5: A 4-Year Old Boy Ran 65 Kms Which is Longer Than A Full Marathon

Answer 5: Not Fake

5th August, 2020 Quiz Question Answers

Question 1: There was a protest in Manori against an Organ harvesting racket in the name of Corona?

Answer 1: Fake

Question 2: Conman Natwarlal sold the Indian Parliament House along with its MPs?

Answer 2: Not Fake

Question 3: Humans cannot have more than 32 teeth in their mouth?

Answer 3: Fake

Question 4: Bruce Lee was a Cha-Cha dance champion?

Answer 4: Not Fake

Question 5: A funeral for a helmet held during protest against wearing helmets?

Answer 5: Not Fake

Participate on Other Flipkart Quiz Contests

You can also participate on other quiz contests that are mentioned below,

Read Also:  Amazon Intel Quiz Answers - Play & Win Rs.10000

Flipkart Fake or Not Quiz Contest Details:

Prize Gifts:Gifts, Gems & Vouchers
Fake or Not Quiz Contest Time:Daily 1st August To 31st August 2020
Total Questions:5
Winners1
Winners List Declaration:After 15 Days

Fake or Not Quiz Contest Winners Announcement & Terms And Condition:

  1. This Contest Will Commence On 11 August 2020 From 00:00:01 A.M. (IST) To 11 August 2020 11:59:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Flipkart.com App (“Flipkart App”).
  3. However, Once You Have Signed-In To The Flipkart.com App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.
  4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled To a Lucky Draw Which Will Be Carried Out Among Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.
  5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 (one) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Exciting Prizes, Gems, & Gifts Voucher (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
  7. You Can Participate In The Contest Only Once During The Contest Period.
  8. However, Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these Terms & Co.

Hope you’ve participated On Flipkart Fake or Not Quiz Contest & if you’re lucky then you’ll Win Exciting prizes, Gems & Gifts Vouchers. However, if you want to get daily quiz contest answer, updates and other flipkart deal offers then join our Telegram group and get all updates make money amazon & flipkart topics & other deals.

Btw, if you need anything to assist regarding flipkart fake or not quiz answers for 11th August, 2020, feel free to comment below. Have a good day buddy 🙂

Shreya Sharma

Hey this is Shreya From ShoppersVila News. I'm a content creator belongs from Ranchi, India. For more info contact me [email protected]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button